Ma Preference

nieuws archief 2022

28-11-2022

Inkoop Frankrijk maand januari en februari 2023

Inkoop Frankrijk maand januari en februari 2023

Ma Preference zit nooit stil. Ma Preference houdt van reizen. Ma Preference houdt van kleuren en stoffen. Ma Preference houdt van antiek en folkart, van antieke juwelen, zweedse en franse meubels, kunst, design, bloemen, planten, markten, authenticiteit. 

 

Net terug uit inspirerend Parijs, en alweer plannen aan het maken richting Marokko en Oezbekistan voor stoffen en kleding en wat we nog meer kunnen tegenkomen in deze landen.....maar allereerst weer naar de Provence waar het hart ligt om weer op inkoop te gaan.

 

 

03-08-2022

inkoop augustus

inkoop augustus

Rond Maria Hemelvaart vinden er veel In Frankrijk goede antiekmarkten plaats, ook ik ben dan zeker aan het zoeken naar mooie objecten, juwelen, meubels en decoratiestukken voor de winkel. In combinatie met wonen in Isle sur la Sorgue hebben we een prettig vooruitzicht.

 

Eind augustus ben ik weer terug met hopelijk bijzondere stukken.

 

Groet Inge

25-03-2022

Leven in de Provence

Leven in de Provence

Naast het mooie leven in Kennemerland en de winkel in Overveen hebben wij een sfeervol pand aangekocht in Isle sur la Sorgue in de Vaucluse (Provence).

 

Na Parijs is dit levendige stadje het grootste centrum van antiek-kunst handel van Frankrijk.

 

Elke twee maanden zijn wij hier om te genieten van het goede Zuid Franse leven en uiteraard inkopen te doen voor de winkel.

 

Dientengevolge is de winkel  ietsjes vaker gesloten maar de nieuwe aanvoer spannender en frequenter.