Ma Preference

gastenboek

72 berichten, 8 pagina's 
« 
09-12-2012
Geplaatst door: julia

Prachtig prachtig

lidewij is DE trendwatcher jij DE smaakvolste trendsetter. PRACHTIG!!
x Julia

05-12-2012
Geplaatst door: Sietske

Hi Inge,
Je hebt je website aangepast. En hoe! Feestelijk en smaakvol - als altijd, maar nu gewoon nog beter! Ortigia kende ik al uit Engeland, maar ik ben blij dat ik het nu kan kopen in het mooiste winkeltje van Overveen. Ik wens je heel veel succes en hopelijk tot snel.
Sietske

30-11-2012
Geplaatst door: Miriam

Moooooi

Vandaag je artikel in de krant gelezen, gefeliciteerd. Na 8 jaar ben je nog steeds stevig en creatief in het zadel. Ortigia ken ik uit Italie, een prachtproduct.

25-11-2012
Geplaatst door: petra

ortigia en antiek

Rome of Florence is er niets bij. Je hebt het weer helemaal voor elkaar Inge! Alleen weet ik nu niet wat ik moet kiezen Ortigia of antiek! En wat fijn dat ik daarvoor niet in het vliegtuig hoef te stappen maar om de hoek de meest mooie spullen kan vinden. x

15-11-2012
Geplaatst door: Charlotte

parfum en antiek

Wat een mooie combinatie en verfijning Inge! Prachtig prachtig en de verpakking is het einde! Ben zo blij met mijn aankopen. Zelfs je website is in stijl. Grazie Charlotte

11-11-2012
Geplaatst door: Monique

Complimenten

Inge, je hebt het weer voor elkaar: te mooi allemaal. Met Ortigia had je geen betere keus kunnen maken wat een prachtig geheel en wat een mooie geuren.
Ben helemaal verliefd op Fico d'India.
Kom snel kado's halen voor de feestdagen.
Dikke zoen Monique

18-07-2011
Geplaatst door: Louise

ring

Een feestje om deze winkel te bezoeken. Het is inderdaad net een museum of een winkeltje in Parijs. Geweldig! Wat een mooie en verfijnde antiquiteiten dat het nog bestaat.
Kom snel weer terug groet Louise

29-05-2011
Geplaatst door: Josephine

mijn moeder

Inge Bemelmans is super aardig en ze heeft een super winkel dus kom snel langs

23-05-2011
Geplaatst door: Marianne

ring

Afgelopen zaterdag een prachtige antieke ring vol met edelstenen. Ben er zo blij mee en krijg van iedereen complimenten. Dankjewel Inge, altijd gastvrij, sympathiek en wat een prachtige dingen allemaal, ik zou de hele winkel wel leeg willen kopen. Liefs Marianne

23-08-2010
Geplaatst door: Ellen

juwelen

In een woord fantastisch! Ik wist niet dat dit soort winkeltjes nog bestonden, en eigenaresse Inge de absolute smaakmaker.
Grote klasse en grote professionaliteit, ze weet waar ze over praat. In een klein winkeltje grote diversiteit aan fraaie spullen.
Dank Ellen